Alla inlägg den 3 maj 2017

Av Eskil Telemark - 3 maj 2017 22:37

Idag var jag på jobbet igen. Jag var friskare och hade ingen feber. Jag hade lite ont i huvudet, men det gick bra. Jag tog en ipren innan jag gick till jobbet och två alvedon på lunchen. Det hjälpte och jag hade inte lika ont i huvudet längre.


Imorgon är det torsdag redan. Det känns konstigt när man har varit ledig och sjuk och börjar jobba på onsdag. Det blir bara tre dagar jobb den här veckan. Tre dagar är nästan ingenting. Fint väder var det idag också. Jag gick både till bussen, från bussen till jobbet och sedan samma sak hem igen. Och fram och tillbaka på lunchen, fast det var väldigt kort. Till bussen från hemma tar det tio minuter ungefär. Det är inte så långt, men inte jättekort. Det är längre än jag orkar springa. Från bussen till jobbet tar det 7 minuter om man går normalt snabbt som jag. På lunchen gick jag bara till korvkiosken och det tar kanske en minut eller så. Inte mer tror jag. Men jag stog och väntade på min mosbricka i solen också. Det var flera minuter så jag har varit ute mycket idag.


Jag hoppas det är fint väder i helgen när man är ledig. Det är viktigare då. På vardagarna spelar det inte lika stor roll.


#Torsdag #Jobba #Helg #Sol

Ovido - Quiz & Flashcards